Μαζική Αποστολή Email

Προώθηση και διαφήμιση προϊόντων / υπηρεσιών σας στο κατάλληλο πελατολόγιο ή τμήμα της αγοράς που σας ενδιαφέρει.

Η Strategy Mentor μέσω του email marketing (μαζική αποστολή email) σας δίνει την δυνατότητα αύξησης του πελατολογίου και του τζίρου σας με ιδιαίτερα οικονομικό κόστος. Σχεδιάζουμε και ολοκληρώνουμε μαζικές αποστολές ηλεκτρονικών μηνυμάτων (Email Marketing) χρησιμοποιώντας καινοτομικά εργαλεία και τεχνικές ανάλογα με το προϊόν η υπηρεσία που αναλαμβάνουμε να προωθήσουμε.

Δημιουργία HTML Newsletter

Βάσεις Δεδομένων Πελατών - Λίστες

Δημιουργούμε το Newsletter σας με βάση τα χαρακτηριστικά και τη φιλοσοφία της εταιρείας σας και/ή της ιστοσελίδας σας.

Εξακριβωμένα και επιβεβαιωμένα E-mail εταιρειών και επαφών ανά κλάδο, βιομηχανία και περιοχή σε Ελλάδα και Ευρώπη

Δημιουργία Κειμένου

Τεχνικό-Μηχανογραφικό Εξοπλισμό

Σχεδιάζουμε το μήνυμα του email με βάση την προσφορά, εταιρεία, προϊόν, ή υπηρεσία σας ενσωματώνοντας πρακτικές μάρκετινγκ και πωλήσεων (writing experts) με αποτέλεσμα να εκτοξεύουμε την επιτυχία του μηνύματος σας.

Η Strategy Mentor έχει την πλήρη υποδομή (Datacenter, Domains, Providers, Mass Email Bandwidth Solutions) αλλά και τα εργαλεία (CRM, CMS, Mass Mailers) για να στείλει τα μαζικά email σας χωρίς να καμία επένδυση σε εξοπλισμό (hardware / software) από την πλευρά σας.

Τεχνογνωσία & Ασφάλεια

Στατιστική Παρακολούθηση & Ενημέρωση

Αναλαμβάνουμε την αποστολή του μαζικού email σας αλλά και την διαχείριση των απαντήσεων και των κακόβουλων πράξεων μέσα από τα εργαλεία Μαζικής Επικοινωνίας που διαθέτουμε (unsubscribe policies, anti spam methodologies, filtering, inspections, domain name verifications).

Παρακολούθηση στατιστικών email campaigns σε πραγματικό χρόνο (real time) και παράδοση πλήρους αναφοράς με στατιστικά ανάγνωσης ποσοστών επιτυχίας του email σας: Open, Clicked, Bounced, Unsubscribe.

 

Email Campaigns ανά Κλάδο, Μήνυμα, Σκοπό

Οι Email Marketing καμπάνιες (μαζικές αποστολές email) που έχουμε ολοκληρώσει ποικίλουν ανά κλάδο, μήνυμα και σκοπό. Δείτε εδώ ενδεικτικά παραδείγματα πελατών μας ανά κλάδο:

 

Αποτελέσματα των Email Marketing Campaigns μας

Στην Strategy Mentor όταν μιλάμε για ολοκληρωμένες λύσεις Email Marketing το εννοούμε. Εσείς απλά απολαμβάνετε τα άμεσα αποτελέσματα των πελατών που σας «χτυπούν» την πόρτα. Ενδεικτικά αποτελέσματα των email marketing campaigns μας είναι:

 • Αύξηση πωλήσεων κατά 300% για κατασκευαστική εταιρεία 2009-2010 (μοναδική αλλαγή στην στρατηγική διαφήμισης & μάρκετινγκ από τα προηγούμενα έτη η εισαγωγή μηνιαίου Newsletter)
 • Αύξηση τζίρου από 280.000€ σε 1.180.00€ σε 4 χρόνια για εταιρία πληροφορικής (μοναδικά εργαλεία διαφήμισης & μάρκετινγκ της εταιρείας: Newsletter και Telemarketing)
 • Αύξηση επισκεψιμότητας ιστοσελίδας εκδοτικού οίκου κατά 3.000%. Από 15 επισκέψεις σε 3.000 επισκέψεις καθημερινά
 • Αύξηση ζήτησης προσφορών κατά 147% για το 2011 για εταιρεία υπηρεσιών
 • Αύξηση επισκεψημότητας ακινήτων με μ.ο 1.345 views για ακίνητα μεσιτικού γραφείου που προβάλλονταν μέσω του Newsletter
 • Αύξηση παραγγελιών κατά 180% για εταιρεία προώθησης κρασιών την συγκεκριμένη περίοδο ανταποκρινόμενοι σε εορταστικές - εποχικές προσφορές

 

Γιατί να επιλέξετε την λύση της Strategy Mentor;

Έχετε Άμεση Προβολή & Διαφήμιση των Προϊόντων & Υπηρεσιών σας χωρίς:

 1. Το κόστος του να αγοράσετε ή να δημιουργήσετε από μόνοι σας λίστα επαφών πιθανών πελατών
 2. Το κόστος έλεγχου των email που αποστέλλετε ότι είναι υπαρκτά και σε λειτουργία
 3. Το κόστος δημιουργίας ασφαλής υποδομής για την επιτυχημένη αποστολή newsletters
 4. Το κόστος ανάληψης και διαχείριση Ρίσκου της αποστολής newsletter σε ISP Providers, Administrators αλλά και εξαγριωμένων αποδεκτών των email σας
 5. Το κόστος αγοράς ειδικής mass mail bandwidth σύνδεσης στο διαδίκτυο από πάροχο
 6. Το κόστος αγοράς ειδικού λογισμικού CRM με mass mailer για την αποστολή mass emails
 7. Το κόστος δημιουργίας εφαρμογής στατιστικών αναφορών επισκέψεων ανά προϊών / υπηρεσία
 8. Το κόστος σχεδιασμού δυναμικού HTMLTemplate Newsletter με δυνατότητα διαμόρφωσης προϊόντων & υπηρεσιών
 9. Το κόστος δημιουργίας και διαχείρισης κανόνων των αυτοματοποιημένων απαντήσεων: exclude lists, bounce rules, unsubscribe etc
 10. Το κόστος δημιουργίας γνώσης για την αξιοποίηση ειδικών αλγορίθμων με αποτέλεσμα την υλοποίηση επιτυχημένων mass mail καμπανιών. Στόχος δεν είναι να στείλεις 1.000 email. Στόχος είναι να φτάσουν στο inbox!